Eviga singlar

Singel på Manhattan

Nej, alltid får man höra. En dag kommer du hitta honom… Honom, det kanske är en kvinna eller en hen… Jag blir så tröt… Jag går inte runt och är halv. Jag har det väldigt väldigt bra just nu, just här! Bra skrivet! Man fick sig verkligen en tankeställare. Fortsätt med dina fantastiska inlägg så här. Du lyckades verkligen!

De olika typerna

Fan, vilket bra inlägg! Inte alltid, men ibland. Och bara att tanken ens finns där ibland får det att skava. Så otroligt bra skrivet, TACK!! Tror det är värt att vänta på mannen som en dag kommer göra mig knäsvag. Alltså detta gjorde min dag! Du är en inspiritation och har så himla bra tankar!

Fortsätt skriva såna här inlägg.

GrandSmack träffar Keya inför singeln/videon "Vad händer len"

Tror att detta kommer hjälpa många. Är ganska blyg när det kommer till killar. Har inte träffat den rätta och är 24 år. Får dem frågorna jämt eller så tror dem att jag är lagd åt andra hållet. Vilket jag inte är, men det är bara för att jag inte haft nån kille. Blir så trött på det! Det är inte så kul för en supersingel att höra. Bästa inlägget Petra. Men så spot on. Ta mej fasiken det bästa jag läst i ämnet. Kan skriva under på varje stavelse. Nu har du fått en ny anhängare i ditt led petra.

Läsarberättelse: Jag var den eviga singeln

Och bara för att jag inte nöjer mig med första bästa så blir man ifrågasatt som du skriver. Var hos en spådam i mars. Hon sa — jag ser att du funderar mycket på varför du är singel. Varför just du inte hittar någon men alla andra. Sluta upp med det. Du har inte träffat rätt än.

Men det kommer. Oroa dig inte. Det är inte dig det är fel på. Det blir bra.

Mediarummet

Man kanske måste fundera på om tvåsamhet verkligen är målet med livet. Det funkar ju så sällan. Hur många av dem du känner har en relation som du verkligen själv skulle vilja ha? Singel heter det när man är ung, ensamstående heter det när man är själv. Står man ensam när man är själv? Lyssna på vilken negativ klang det har… ensam-stående… Jag kallar det självgående. Fortsätt att vara unik och tro aldrig att du blir bättre bara för att du inleder en relation.

Jag är en av dom. Jag är lite less på alla självgoda icke-singlar som antar att jag inte vill vara singel. Fan, Petra. Du äger. Jag är bara 16 år!!!

Välkommen till Mötesplatsens blogg!

Totalmissat… Får väll ta och ändra på det. Så himla bra och träffande inlägg, tack för att du förstår. Massvis med kärlek till alla vackra singeltjejer där ute. Och till dig Petra, som äntligen hittat rätt! Huvudet på spiken Petra! Så det finns fler än jag?? Trodde nästan jag var ensam. Alla, då menar jag ALLA mina närmaste tjejkompisar har partner o är sambo. Men jag førsøker att fokusera på mig själv. Jag trivs med mig själv och det liv jag lever.

Account Options

Känner du dig som en evig singel? Är du singel av "rätt" skäl? eDarling förklarar hur man tar sig ur de gamla hjulspåren. Läs mer. Det finns de som byter partner en gång i halvåret. Sedan finns det de som ALDRIG lyckas hitta någon att dela livet med. Den här listan är till er!

Men sluta hoppas är nog det sista jag kommer att gøra ;. Älskar detta inlägg! Känner igen mig så otroligt mycket och du sätter ord på det. Fler sånna här inlägg!! Äntligen någon som skriver om denna fråga.

 1. dejting sugna.
 2. Kärlekens kafé / Den hjärtat längtat efter / Singel för evigt? (The Alcolar Family #1)?
 3. kvinnors flirta spel.
 4. Personuppgiftspolicy.

Inget fel på oss som är singlar är val man har rätt till. Kan säga man är reserverad till ngn spec.

Är det modernt att inte tro på evig kärlek

Exakt, exakt vad jag känner! Bra beskrivet, Petra. Levde själv singelliv många år innan jag träffade mr Right. Precis som du skriver så VET man när det är rätt. Inget fånigt spel, spela svårfångad eller frågetecken. Om man bara vetat det innan så hade det besparat en mycket grubbel. All lycka till dig och Marcus!

Tack Petra för att du skriver exakt det man behöver höra när man som jag är inne på 9:e året som singel och har det precis så som du beskriver. Tack :. Så vandrar jag in på en fest i Köpenhamn sent en fredag efter alltför mycket rödvin för 3 år sedan och där mötte jag DEN jag ska vara med för alltid : total lycka!!! Tack för dessa helt perfekta orden, Petra! Vill bara ta fram fetaste godispåsen, mysa ner mig i soffan och fortsätta läsa så brutalt mycket MER! Du skriver som en gud Petra..

Tack för orden.

 • Het debatt följde.
 • Evig singel – men varför??
 • Kärlekens kafé / Den hjärtat längtat efter / Singel för evigt? (The Alcolar Family #1)?
 • dejt publicações.
 • dejta psykolog.
 • See a Problem?.
 • Andrea: Jag var den eviga singeln | envialohoy.com!

Tack för att du sprider förståelse om hur det är att var singel. På riktigt. Och alla frågor. Men jag är ju det här, det här och det här — varför kan jag då inte hitta någon som vill ha mig? Och som jag vill ha tillbaka? Ja, bara tack. För ni verkar ju bra himla fina. Helt rätt. Men jag tycker ända du missar det viktigaste: man kan vara precis lika lycklig och fantastik som singel!!

Felet i samhället är att man tvingar pa tvasamheten, som om den vore det ända rätta, sa jäkla fel!!

Återförsäljarrummet

Jag blir matt bara jag skriver det. Åh tack! Men roligt att du träffat Marcus nu Petra och må gott! Ta mej fasiken det bästa jag läst i ämnet. Här har vi har samlat tips, inspiration, lärarstöd och mycket annat för dig som jobbar med böcker i klassrummet. Om du måste vända och vrida på stenen och bara accepterar den i en viss vinkel och inte i sin helhet.

Tvasamhet är inte svaret pa lycka, det är bara ett sätt att leva. Om man utgar ifran att man maste vara tva för att vara lycklig eller lyckad da har man missat hela poängen!!